alege o clasă sau mai multe, apoi rezervă online locul tău

YOGA DAY este un eveniment ce își propune să aducă împreună comunitatea pasionaților de yoga interesată de a avea un stil de viață conștient, implicat. O singură zi dedicată alegerilor sănătoase: 20 mai, 10 clase de yoga, 2 seminarii de alimentație și nutriție, un singur studio.


1. Verifică mai jos programul de clase, avem 2 săli diferite în aceeași locație, fiecare sală are program dedicat.

2. Alege o clasă sau mai multe, în cazul în care vrei să participi la mai multe clase, este nevoie să-ți faci rezervare la toate clasele pe care le dorești deoarece fiecare clasă are un număr de locuri diferit.

3. Odată rezervat locul tău, primești un e-mail de confirmare care îți reamintește clasa sau clasele la care te-ai înscris și alte detalii care te ajută.


Accesul în cadrul evenimentului YOGA DAY include: acces la o clasă de yoga sau mai multe conform celor menționate mai sus + acces GRATUIT la unul dintre cele două seminarii de alimentație și nutriție pentru participanții YOGA DAY + facilitățile necesare practicii: saltea, sucuri naturale, healthy yummy snacks, acces vestiar.


YOGA DAY are loc pe 20 mai, la Dance Room, chiar în spatele Ateneului Român.

 

🙏

listă de clase în sala marE:

 
Val-Voicu---Hatha-Yoga-Seva.png

10.00 - 12.00: Introducere în hatha yoga cu val voicu

Practica yoga ne încurajează să direcționăm atenția asupra respirației noastre și ne ajută să corectăm fluctuațiile minții. A te concentra într-un singur punct este o provocare pe care o poți depăși doar dacă folosești tehnicile potrivite. În cadrul acestei clase vei învăța:

Posturi specifice Hatha Yoga: asane care te ajută să îți “întinzi” fiecare vertebră, acestea sunt predate într-o succesiune specifică și ajustate de către Val Voicu în cazul în care postura corpului tău are nevoie de corecție.

Tehnici de respirație și meditație: care te vor ajuta să menții postura pentru o perioadă mai lungă de timp și mintea calmă.

Yoga talks cu Val Voicu: ce este și ce nu este yoga, câteva noțiuni care să te ajute să ai o perspectivă mai clară asupra practicii.

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 25
 • Are loc: în sala mare
 
Alexandra Solomon_Ashtanga Yoga.jpg

12.00 - 14.00: ashtanga yoga workshop

Practica Ashtanga Vinyasa este conceput cu potențialul de a revela profunzimile sistemului yoga. Este o formă dinamică de Hatha Yoga care integrează respirația cu mișcarea, punctul focal (unde direcționăm privirea) și postura cu scopul de a desface în mod sistematic, pas cu pas, straturile corpului și ale conștiinței, fără a neglija zonele slabe sau a alimenta cele puternice.

Clasa pe care urmează să o experimentezi este concepută în stil workshop și este presărată cu multe detalii explicative și practice care ne ajută să creăm o structură exterioară, un aliniament postural care ne va da încredere să explorăm mai departe mecanismele mai puțin vizibile. Totul va curge fluid dintr-o mișcare în alta, dintr-o postură în altă atenția fiind direcționată prin intermediul simțurilor spre circuitul energetic interior.

După aproape 2 ore de explorare și concentrare ne vom putea relaxa purtati de vibrațiile frumoaselor bolurilor tibetane.

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 25
 • Are loc: în sala mare
 
Mihaela varianta 1.jpg

14.00 - 15.00: seminar Alimentația optimă pentru echilibru hormonal și ciclicitate conștientă

Vorbim despre alimentația de susținere pentru cele 4 faze ale ciclului menstrual și despre do’s and don’ts în cazul unor dezechilibre hormonale (oboseală cronică, acnee, chisturi, infertilitate, exces ponderal, sângerări abundente și dureroase sau depresie și anxietate). Împreună cu Mihaela povestim despre cât de ușor este să elimini simptomele neplăcute printr-o alimentație inteligentă și despre cum să facem mici ajustări în stilul nostru de viață. 

Urmează apoi o sesiune de Q&A, așa că te așteptăm cu întrebări curajoase despre sănătatea ta intimă. 

 • Preț bilet: GRATUIT pentru studenții YOGA DAY
 • Număr locuri: 30
 • Are loc: în sala mare
 
Carlos-L'Abbate.png
 
 
 
 
 

15.00 - 17.00: YOGA OF PRESENCE CU CARLOS L'ABBATE

Salteaua de practică. Un ceai într-un colț de cameră. În zgomotul orașului, undeva într-un studio de yoga, niște studenți rostesc învață să respire cu adevărat. Yoga este o călătorie, nu-i așa? De câte ori nu ai auzit profesorul tău spunându-ți că practica yoga nu se oprește pe saltea, ea continuă și în viața de zi cu zi? Introducere în practica - yoga of presence - despre acum și aici cu ajutorul unor asane construite în flow de către Carlos. În cadrul acestei clase vei învăța:

Yoga of presence: modul în care privești lucrurile din jurul tău, propriile gânduri, relațiile pe care le construiești și emoțiile pe care le trăiești, am putea spune că totul este yoga, însă cu această afirmație nu am face decât să limităm universul de posibilități și să restrângem la o simplă listă de cuvinte și exemple ceea ce înseamnă yoga cu adevărat. Carlos L'Abbate deschide universul de posibilități și te ghidează pe salteaua de yoga: mișcare, intenție, inner journey și atenție.

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 25
 • Are loc: în sala mare
 
Avisek Yoga Teacher_Yoga City.jpg

17.00 - 19.00: Mindfulness practice cu avisek mangaldharma

De-a lungul ultimilor 15 ani a existat o impresionantă creștere în cercetare și de interes public în ceea ce privește meditația. Practica de a direcționa atenția către un singur punct de referință a devenit un subiect important pentru agenda marilor Universități din lume, dar și în cabinetele oamenilor din neuroștiință, sănătate și cercetare. 

Fie că alegem să ne concentrăm pe respirație, senzații corporale, pe un cuvânt sau o expresie cunoscută, spre exemplu o mantră, meditația înseamnă de fapt atenție direcționată către momentul prezent.

Seminarul de mindfulness susținut de Avi este un mix echilibrat între ceea ce e important să aflăm și ceea ce este necesar să practicăm: exerciții de respirație, meditație, mantre, dar și o sesiune de yoga talk despre mindfulness. Ce schimbări au loc în corpul nostru atunci când medităm? Suntem atenți la emoțiile, senzațiile, gândurile noastre? Cum putem deveni mai conștienți în viața de zi cu zi? Nu, nu vei medita timp de 2 ore, nu îți face griji, seminarul de mindfulness propune o serie de practici care să te ajute să aplici acasă ceea ce înveți aici.

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 25
 • Are loc: în sala mare

listă de clase în sala mică:

 
Yoga Air cu Mircea Nicoara Yoga Day.jpg
 

10.00 - 11.00: air yoga workshop cu mircea nicoară

Ești super entuziasmat. Ajungi în sală, privești hamacele. Apoi începe să îți fie puțin frică. Și te gândești că o să cazi. Da, exact, o să te urci în acest hamac și o să cazi. O să te încurci și o să ajungi pe podea. Oare ține chestia asta? Cu capul în jos? Și dintr-o dată reușești să te întorci. Și vezi lumea invers. Hei, e frumos aici! Toate fricile dispar și ești 100% aici și acum, 100% în prezent. Bine ai venit la o nouă clasă de Air Yoga. Ce înveți aici?

Posturi specifice Air Yoga: asanele te ajută să îți deschizi corpul și să îmbrățișezi mult mai ușor fiecare provocare. În unele cazuri, acest lucru poate înseamna o întindere mai profundă, un stretching “deep” pe care în mod obișnuit nu îl obții atât de ușor în practica de pe saltea.

Relaxare în hamac: rezultatul este o stare profundă de relaxare și de detensionare a zonelor pe care le simțeai “grele” sau “leneșe”, cum ar fi zona lombară care uneori ne dă mari dureri de cap, te relaxezi în hamac.

Learning talks: aproximativ 60 de minute de practică, apoi urmează o sesiune de learning cu Mircea, întrebări și curiozități despre practică, în zona de networking și relaxare.

 • Preț bilet: 90 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 5
 • Are loc: în sala mică
Sorina Fredholm Clasa de Yoga.jpg
 
 
 
 
Mircea Nicoara.jpg
 
 
 
 
 
 
Sorina Fredholm atelier de cooking.jpg
 
 
 
 
 
Micea Nicoară Hatha Yoga.jpg
 
 
 
 
 
 

11.00 - 12.00: MINDFUL SUMMER yoga cu sorina fredholm

Cum ar fi să-ți începi ziua cu o clasă care să-ți schimbe modul în care îți privești corpul? Știm că poți, iar dacă aveai nevoie de o provocare, now is your time. Cu energie, Sorina Fredholm te ghidează în începutul tău, 90 de minute dinamice, cu accent pe poziții și tehnici care să te ajute să-ți deschizi corpul: focus, forță, flexibilitate. Fie că ești a newbie sau a super regular student, flowul asanelor este construit pentru cei care vor să-și înceapă ziua în forță. Explorează. Descoperă. Joacă-te. O practică potrivită zilelor cu soare. #summerbody

Posturi în flow: 90 de minute dinamice, pentru o zi plină de energie.

Yoga talks: curiozități despre practică, întrebări în zona de networking și relaxare cu Sorina Fredholm.

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 10
 • Are loc: în sala mică

 

12.30 - 14.00: air HOOPS workshop cu mircea nicoară

Air Hoops este o practică solicitantă cu recompense mari. O joacă pentru oameni mari, fun and healthy way to start a day. Un curs cu o structură unică, ce aduce lumea acrobatică a circului și senzațiile specifice acesteia într-o practică de studio, accesibilă oricui. Aici dezvolți:

Eleganța în mișcare: posturile și coregrafiile pun un mare accent pe fluiditatea în mișcare, pe coordonarea și naturalețea cu care îți folosești corpul. 

Forta corpului: pe tot parcursul practicii, lucrezi cu propria greutate pentru a-ți ridica corpul în aer și a-l mișca pe toate axele cu ajutorul prizelor pe Hoop. Acest lucru implică o dezvoltare a conștientizării corpului în spațiu și a musculaturii întregului corp, cu precădere abdomen, brațe și spate.

Having fun: o joacă pentru oameni mari, înveți să zbori, nu trebuie să fi practicat Air Hoops ca să participi la această clasă, îți trebuie doar puțin curaj și o doză de curiorizate.

Atentie: poartă o pereche de colanți mai groși și/sau o altă pereche de pantaloni de sport peste, puțin mai groși. Cercul Air Hoops este construit din oțel, ceea ce înseamnă că poate să lase în urmă mici vânătăi pe coapse sau spatele genunchilor dacă nu ai suficientă protecție.

 • Preț bilet: 90 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 8
 • Are loc: în sala mică

 

14.00 - 15.00: atelier “The Clean Eat Plan” cu Sorina Fredholm

Crează-ți corpul în care să te simți, așa cum ești tu, cu șolduri rotunde sau skinny, you're beautiful just the way you are. Începe cu obiceiuri sănătoase, învață să gătești simplu și experimentează cu rețete pe care le poți prepara în doar câteva minute. Porția de inspirație este prezentată de Sorina, aici vei învăța cum să îți construiești super delicioasele boluri pentru prânzul tău de la birou, cu ingrediente pe care le găsim în natură, crescute cu soare și ploaie din nori: legume, fructe, cereale integrale, nuci și semințe.

Sorina vorbește despre bolurile de prânz, numite altfel și Buddha Bowls, despre mese simple, sănătoase și hrănitoare, de care te poți bucura oricând pe tot parcursul zilei, sunt ușor de pregătit și se potrivesc pasionaților de yoga & urban living. Ce înveți aici:

Sesiune teoretică: cum găsești inspirație, cum să-ți simplifici alegerile de zi cu zi.

Sesiune practică: experimentăm împreună câteva idei super easy to make, primești sfaturi și recomandări, urmate de o sesiune Q&A. 

 • Preț bilet: GRATUIT pentru studenții YOGA DAY
 • Număr locuri: 15
 • Are loc: în sala mică

15.30 - 17.00: HATHA YOGA cu mircea nicoară

Hahtha Yoga este o practică blândă, iar asanele sunt în flow, construite să detensionze anumite blocaje musculare. Timpul petrecut la birou, postura încărcată și tensiunile din zona lombară, toate acestea reprezintă un factor de stres pentru corpul tău. Învață să respiri și direcționează atenția în prezent, cum se simte corpul tău? Când a fost ultima oară când ți-ai privit și ți-ai ascultat corpul? Ai timp să petreci cu tine? Ce înveți aici?

Posturi specifice Hatha Yoga: asanele te ajută să îți deschizi corpul și să îmbrățișezi mult mai ușor fiecare provocare. În unele cazuri, acest lucru poate înseamna o întindere mai profundă, un stretching “deep”.

Relaxare: rezultatul este o stare profundă de relaxare și de detensionare a zonelor pe care le simțeai “grele” sau “leneșe”, cum ar fi zona lombară care uneori ne dă mari dureri de cap, te relaxezi în timp ce respiri, asanele sunt blânde și practica este accesibilă, ideală pentru începători.

Learning talks: aproximativ 60 de minute de practică, apoi urmează o sesiune de learning cu Mircea, întrebări și curiozități despre practica yoga.

 

 • Preț bilet: 60 lei, se achită în ziua evenimentului
 • Număr locuri: 10
 • Are loc: în sala mică
cover event-01.jpg

PROGRAMUL CLASELOR YOGA DAY

Sala mare

10.00 - 12.00: Introducere în Hatha Yoga cu Val Voicu, 25 de locuri, ticket price: 60 lei.

12.00 - 14.00: Ashtanga Yoga Workshop cu Alexandra Solomon, 25 de locuri, ticket price: 60 lei.

14.00 - 15.00: Seminar alimentația optimă pentru echilibrul hormonal și ciclicitate conștientă cu Mihaela Brăilescu, 30 de locuri, GRATUIT pentru studenții YOGA DAY.

15.00 - 17.00: Yoga of Presence cu Carlos L’Abbate, 25 locuri, ticket price: 60 lei.

17.00 - 19.00: Mindfulness cu Avisek Mangaldharma, 25 locuri, ticket price: 60 lei.

Sala mică

10.00 - 11.00: Air Yoga Workshop cu Mircea Nicoară, 5 locuri, ticket price: 90 lei.

11.00 - 12.00: Mindful Yoga Summer cu Sorina Fredholm, 10 locuri, ticket price: 60 lei.

12.30 - 14.00: Air Hoops Workshop cu Mircea Nicoară, 5 locuri, ticket price: 90 lei.

14.00 - 15.00: Atelier "The Clean Eat Plan" cu Sorina Fredholm, 15 locuri, GRATUIT pentru studenții YOGA DAY.

15.30 - 17.00: Hatha Yoga Class cu Mircea Nicoară, 10 locuri, ticket price: 60 lei.

< Înapoi la pagina principală YOGA DAY