de ce breathe 2.0?

 
Yoga Office Program_Yoga City.png
 

>> CONTEXT <<

Modul în care lucrăm cu noi și între noi se schimbă

La fel și așteptările. Nu mai căutăm joburi, căutăm cariere. Nu mai căutăm program fix, ci un mediu în care să creștem sănătos. Pentru că atunci când ne simțim valorizați, creăm, la rândul nostru, valoare.

Suntem mai conectați ca niciodată, dar ne lipsește conexiunea

Cu noi înșine, cu mediul în care ne dezvoltăm, cu lumea din jurul nostru. Nu reușim să ne păstrăm focusul, sărim dintr-un task în altul și ne antrenăm mintea să fim constant deranjați și deraiați de la proiectul care poate schimba întreaga organizație.

Căutăm soluții pentru a menține echilibrul work-life

Interesul pentru yoga, meditație și practici alternative a crescut. Din 2004 în 2013, căutările pe Google s-au dublat și există un motiv foarte bun care a condus la aceste rezultate.

Investiția în angajați e o investiție în companie

Te ajutăm să-ți scazi costurile de stres și să-ți crești echipa. În plus, cresc șansele ca cei mai buni angajați să rămână în companie pentru mai mult timp. They win, you win.

 

Căsuța de inbox din telefon ne livrează mail-uri la orice oră din zi sau din noapte, conversațiile de pe chat sunt un scroll infinit, iar feed-ul nostru produce o cantitate de conținut care ne depășește cu mult capacitatea de asimilare.

Avem nevoie periodic de un detox mental care să ne elibereze de stres, gânduri negative și învălmășeala de conținut pe care o consumăm. Doar așa, putem face un pas în spate pentru a înțelege imaginea de ansamblu, în loc să ne lăsăm copleșiți de ea.

Yoga Program_YogaCity.jpg

breathe 2.0

streching la birou și ordine în gânduri

>> Cum funcționează? <<

forest.png

AI O ECHIPĂ


Ești antreprenor sau lucrezi într-o companie. Ai un workspace care poate acomoda cel puțin 10 saltele de yoga sau 10 scaun de birou, fie că vorbim de un colț dintr-un open space, o terasă sau de o sală de ședințe pe care o putem rezerva timp de 30 sau 60 de minute.

Yoga Program_YogaCity.png

ALEGI UN abonament


Fiecare echipă este diferită, iar fiecare industrie are propriile ei provocări. Clase de streching, sesiuni de meditație, conferințe de mindfulness și ateliere de nutriție, îți alegi un abonament Breathe 2.0, apoi îl adaptăm împreună la nevoile echipei.

YogaMat_YogaCity.png

VENIM LA TINE


Ai o echipă dedicată Breathe 2.0. Gândește-te la noi ca la un healthy feature pe care echipa ta îl poate accesa oricând. Adică, încă un motiv ca angajații tăi să își dorească să rămână în echipă.

Programează o întâlnire și află cum poți adapta programul la dimensiunea și nevoile companiei. Echipa ta nu are nevoie de antrenament sau de pregătire specială și nu contează dacă sunt toți începători. Ai nevoie doar de o sală de ședințe sau de un spațiu pe care îl poți rezerva pentru desfășurarea claselor Breathe 2.0.

YogaMan_YogaCity.jpg

beneficiile practicii

despre sala de antrenament a minții

>> BENEFICII <<

Cu ajutorul practicilor de yoga și a sesiunilor de meditație învățăm să ne ascultăm corpul, mintea și respirația. În sala de forță a minții este exact ca în sala de fitness: exercițiul și consecvența influențează rezultatele.

Mindfulness - un antrenament cu cap - ne ajută să ne conectăm la busola interioară și în cele din urmă să devenim oameni mai buni, colegi mai buni, lideri mai buni.

Gestionează stresul

Situațiile de stres stimulează amigdala, ceea ce crește ritmul cardiac și tensiunea arterială. Studiile arată că practicarea regulată a meditației reduce activitatea în această parte a creierului, reducând, astfel, efectele negative ale stresului.       

Antidepresiv natural

Starea de mindfulness este la fel de eficientă în tratarea stărilor de anxietate și depresie ca medicamentele antidepresive.

Crește calitatea somnului

Îi ajută pe cei cu tulburări de somn să își recapete echilibrul. Minte sănătoasă în corp sănătos și mai multă energie pentru cele mai importante planuri.

Sănătate și well being

Practica yoga întărește sistemul imunitar, reglează tensiunea arterială și susține buna funcționare a sistemului nervos parasimpatic responsabil de digestie și reproducere.

Empatie

Ești mai atent la nevoile colegilor tăi, înveți să asculți și înțelegi că fiecare are propriile provocări, la fel ca și tine.

 
 
 

Breathe 2.0 este programul care îți duce streching la birou și ordine în gânduri. O inițiativă Yoga City. Toate drepturile sunt rezervate.