ProgramBreathe2_0 by Yoga City.jpg
 
Leaf_Breathe.png
 

breathe 2.0

Breathe 2.0 este programul care îți aduce streching la birou și ordine în gânduri.

Manager de proiect, CEO sau antreprenor. Designer, arhitect sau inginer. Cele ce urmează sunt pentru tine. Breathe 2.0 înseamnă o rețea de instructori, profesori de yoga și mindfulness, nutriționiști, psihologi și colaboratori project based
care au un singur scop: să-ți fie mai bine.

Un program dedicat companiilor care își doresc un mediu de lucru sănătos și echipe care vor să lucreze mai mult împreună decât separat. 

 
 

transformă modul în care lucrezi

Focus_YogaCity.png

FOCUS


Înveți să lucrezi cu propriul laborator de gânduri, iar, în timp, să crești nivelul de implicare în proiectele pe care le coordonezi sau din care faci parte.

Claritate_YogaCity.png

CLARITATE


Descoperi că e timpul să selectezi doar lucrurile care sunt cu adevărat importante. Îți recalibrezi busola interioară care te ajută să navighezi mai ușor în agitația urbană.

Creativitate_YogaCity.png

CREATIVITATE


O minte odihnită este o minte deschisă, pregătită să genereze idei care schimbă o echipă, o comunitate, o întreagă organizație.

Initiativa_YogaCity.png

INIȚiATIVĂ


Atunci când ești încărcat și aglomerat, mintea ta e prinsă într-o buclă "nu am timp pentru asta". Găsește spațiul și timpul în care înveți să ai din nou inițiativă.

Natura noastră interioară se schimbă odată cu lumea din jurul nostru. Cu ajutorul claselor Breathe 2.0, învățăm nu doar să devenim manageri mai buni, dar și colegi mai buni. Nivelurile de atenție, implicare și empatie cresc.

Breathe20_YogaCity.jpg

>>> breathe 2.0 <<<

Primul program work-life-balance ­dezvoltat de echipa noastră în parteneriat cu marile companii și pentru companii: clase de yoga, soft streching, sesiuni de focus, concentrare și atenție, exerciții de respirație, ateliere de mindfulness, adică pauza ta de liniște în mijlocul agitației.

Nu ai nevoie de abonament la sală, nu trebuie să-ți iei haine de schimb și nici să ieși din birou.

Rămâi exact unde ești, venim noi la tine.

Breathe_Office Program.jpg

CREȘTE

 • flexibilitatea corpului

 • concentrarea

 • creativitatea

 • nivelul de atenție

 • energia

 • nivelul de empatie

 • performanța sistemului imunitar

Breathe by Yoga City.jpg

reduce

 • rigiditatea corpului

 • stresul

 • nivelul de anxietate

 • oboseala

 • durerile de spate

 • nevoia de concediu medical

 • senzația de încordare și tensiune

 
Lotus_YogaCity.png
 

Investiția în propria echipă este astăzi un framework necesar.

Cât ne costă stresul?

300 mld $


Anual, peste 300 de miliarde de dolari, conform Organizației Mondiale în Sănătate.

45 %


45 % din motivele pentru care angajații lipsesc de la birou este pentru că se simt stresați.

1000 €


Peste 1000 de euro este costul mediu pe care o companie îl plătește anual, pentru fiecare angajat din cauza stresului.

Clasele de yoga și mindfulness ajută la reducerea nivelului de cortizol, iar asta înseamnă mai puțin stres și un corp mai relaxat. Ești mai puțin anxios și agitat, ai grijă de organele interne, iar în timp îți dezvolți un tonus muscular bun. În plus, o mare parte din studenți au remarcat o ameliorare în durerile de spate și un mindset mai productiv pentru ei și pentru echipa lor.

PROFESORII BREATHE 2.0

 
Avisek Yoga Teacher_Yoga City.jpg

avisek

mangaldharma

DenisDochioiu_Yoga Teacher.jpg

denis dochioiu

 
Veronica Constantinescu.jpg

VERONICA

MATHEW

Sara Dochian.png

sara dochian

 
Carlos L'Abbate.jpg

CARLOS L’ABBATE

Shijo Mathew.png

shijo mathew

 
Rezan Yoga Teacher_Bucuresti Yoga City.jpg

REZAN ABDO

18451403_10155312486187630_5917301716107680866_o.jpg

LIANA VASILESCU

 

cum funcționează?

Oricât de aglomerată e agenda ta, noi te ajutăm să eficientizezi la maxim resursele pe care le ai. Planning, profesori, accesorii de practică, project manager dedicat. Implementarea e la noi, tu doar te bucuri de rezultate.

Cum functioneaza Breathe.png

Pe scaunul de la birou sau pe salteaua de yoga, într-o sală de ședințe sau pe terasă, într-un open space sau un mic colț din birou. Abonamente lunare de 30 sau 60 de minute pe săptămână. Tu alegi.

Logistica zero Breathe.png

Noi ne ocupăm de tot. Ai un project manager dedicat. Acesta se ocupă de sincronizarea programelor, ține legătura cu profesorii, urmărește evoluția echipei și identifică nevoile lor.

 

CE SPUN PARTENERII NOȘTRI?

 

“Colegii noștri au încercat clasele de yoga și mindfulness. Investim în sănătatea angajaților noștri, în fiecare an participăm la evenimentele organizate de Yoga City.” Valentin Iordache, Events Coordinator, Groupama Asigurări.

 

“Suntem partenerul Yoga City încă de la început, împreună putem să schimbăm orașul, mai multă mișcare și un stil de viață sănătos, ingrediente în care noi investim.” Mihai Simiuc, Cofounder FRUFRU & Cooperativa FRUFRU.


“Yoga City este una din acele comunități pe care le-am tot urmărit și pe care le-am văzut crescând, de la un an la altul. Împreună am implementat o serie de evenimente locale și multe alte idei creative, precum activări de brand în social media.” Alexandra Pahomi, PR & Social Media Manager Middle East, South Africa & CEE Fitbit.


We couldn't pull it off without their help:

FRUFRU, URBAN MONKEY, SALAMANDER, PONY CAR SHARING, AQUA CARPATICA, DECATHLON, GROUPAMA ASIGURĂRI, HARMAN AUDIO, SHISEIDO SPA AT STEJARII COUNTRY CLUB, W BY WORDCLASS, SOLARIS, POLAROID, FITBIT, TOMMY HILFINGER.

Breathe 2.0 este programul care îți duce streching la birou și ordine în gânduri. O inițiativă Yoga City. Toate drepturile sunt rezervate.