YogaOffice_YogaCity.png
 

breathe 2.0

office yoga program

Breathe 2.0 este programul care îți aduce yoga în birou și ordine în gânduri.

Designer, arhitect sau inginer. Manager de proiect, CEO sau antreprenor. Cele ce urmează sunt pentru tine. Breathe 2.0 este primul program de yoga, meditație și mindfulness creat de echipa noastră, un program dedicat companiilor care își doresc un mediu de lucru sănătos și echipe care vor să lucreze mai mult împreună decât separat. 

Google, Etsy, Unilever, P&G, Apple sau General Mills sunt companiile care au decis că e timpul să investească în sănătatea propriilor angajați

 
Lotus_YogaCity.png
 

Yoga transformă modul în care lucrăm

Focus_YogaCity.png

FOCUS


Înveți să lucrezi cu propriul laborator de gânduri, iar, în timp, să crești nivelul de implicare în proiectele pe care le coordonezi sau din care faci parte.

Claritate_YogaCity.png

CLARITATE


Descoperi că e timpul să selectezi doar lucrurile care sunt cu adevărat importante. Îți recalibrezi busola interioară care te ajută să navighezi mai ușor în agitația urbană.

Creativitate_YogaCity.png

CREATIVITATE


 O minte odihnită este o minte deschisă, pregătită să genereze idei care schimbă o echipă, o comunitate, o întreagă organizație.

Initiativa_YogaCity.png

INIȚiATIVĂ


Atunci când ești încărcat și aglomerat, mintea ta e prinsă într-o buclă "nu am timp pentru asta". Găsește spațiul și timpul în care înveți să ai din nou inițativă.

Natura noastră interioară se schimbă odată cu lumea din jurul nostru. Cu ajutorul claselor de yoga, învățăm nu doar să devenim manageri mai buni, dar și colegi mai buni. Nivelurile de atenție, implicare și empatie cresc.

Breathe20_YogaCity.jpg

>>> breathe 2.0 <<<

Primul program work-life-balance ­dezvoltat de echipa noastră în parteneriat cu marile companii și pentru companii: clase de yoga, soft streching, sesiuni de meditație, exerciții de respirație, ateliere de mindfulness, adică pauza ta de liniște în mijlocul agitației.

Nu ai nevoie de abonament la sală, nu trebuie să-ți iei haine de schimb și nici să ieși din birou. Rămâi exact unde ești, venim noi la tine.

Breathe 2.0 înseamnă o rețea de instructori și profesori de yoga și mindfulness, nutrițoniști și colaboratori project based care au un singur scop: să-ți fie mai bine.

Office Yoga_YogaCity.jpg

CREȘTE

 • Concentrarea

 • Creativitatea

 • Nivelul de atenție

 • Energia

 • Perspicacitatea

 • Nivelul de empatie

 • Performanța sistemului imunitar

Yoga Office_Yoga City.jpg

reduce

 • Nivelul de stres

 • Nivelul de anxietate

 • Oboseala

 • Durerile de spate și cap

 • Rigiditatea corpului

 • Nevoia de concediu medical

 • Stările de confuzie

 
Lotus_Office Yoga_YogaCity.png
 

Investiția în propria echipă este astăzi un framework necesar.

Cât ne costă stresul?

300 mld $


Anual, peste 300 de miliarde de dolari, conform Organizației Mondiale în Sănătate.

45 %


45 % din motivele pentru care angajații lipsesc de la birou este pentru că se simt stresați.

1000 €


Peste 1000 de euro este costul mediu pe care o companie îl plătește anual, pentru fiecare angajat din cauza stresului.

Clasele de yoga și mindfulness ajută la reducerea nivelului de cortizol, iar asta înseamnă mai puțin stres și un corp mai relaxat.

Îți hrănești interiorul, dar și exteriorul.

Ești mai puțin anxios și agitat, ai grijă de organele interne, iar în timp îți dezvolți un tonus muscular bun. În plus, o mare parte din studenți au remarcat o ameliorare în durerile de spate și un mindset mai productiv pentru ei și pentru echipa lor.

 
 

Breathe 2.0 este programul care îți duce yoga la birou și ordine în gânduri. O inițiativă Yoga City. Toate drepturile sunt rezervate.