POVESTEA YOGA CITY

Yoga City este prima si singura platforma dedicata comunicarii si promovarii practicii si culturii yoga din Romania. In online, pe yogacity.ro sau pe paginile noastre de Facebook, Instagram si Pinterest - gasesti recomandari pentru a afla raspunsul la trei intrebari: ce este yoga, cum pot practica si unde.


Prietene si partenere, Yoga City este proiectul de suflet al unor tinere antreprenoare care s-au gandit intr-o zi sa lanseze prima platforma de practica si cultura yoga din RO si care astazi a reusit sa stranga in jurul ei o comunitate activa si interesata de stil de viata sanatos. 

Yoga City nu este doar o platforma, este o comunitate conectata la universul yoga: unde practicam, cu cine, ce mancam, unde ne facem cumparaturile, unde iesim in timpul liber, ce carti citim, care sunt pasiunile si povestile noastre. 

Suntem inima comunitatii: online

Conectati la oras, incercam sa aducem pe ecranele digitale articole bine documentate, review-uri, interviuri si uneori bucati de viata despre locurile noi pe care le intalnim. Suntem inima comunitatii sau cei care conecteaza practica yoga cu lumea reala, cititorii, oamenii din spatele ecranelor.

Suntem inima comunitatii: offline

In offline, organizam evenimente care reusesc sa aduca sub aceeasi umbrela experiente diferite. De la seminarii de learning, ateliere de cooking, seminarii de alimentatie, nutritie si workshopuri de practica yoga, suntem prezenti si activi in cele mai neconventionale si alternative spatii din Bucuresti.

Evenimente organizate de Yoga City: Yoga Day, City Meditation, Take 20' si Open Sky. 

 
Laura Călin și Mia Munteanu, cofounders Yoga City

Laura Călin și Mia Munteanu, cofounders Yoga City