yoga day: 20 MAI LA Dance room

Yoga Day by Yoga City 14.jpg.jpg

8 clase de yoga, 2 wokshopuri de nutriție, Ceai ayuvedic, miros de palo santo, perne colorate și un studio care te așteaptă sa-ți dai check-in alături de noi. Rezervă-ți data în calendar și hai să ne dăm întâlnire la Yoga Day.

O singură zi, două săli de practică yoga, un spațiu de relaxare și networking, o casă cu ferestre largi și peste 150 de pasionați care își dau întâlnire în fiecare an: Yoga Day are loc pe 20 mai la Dance Room Studio. 

Te invităm la cea de-a treia ediție, de data aceasta într-o casă cu parfum de istorie, chiar în centrul Bucureștilui, în spatele emblematicului Ateneu.

Yoga Day are loc duminică, pe 20 mai

Unde ne dăm întâlnire? La Dance Room Studio, chiar în centrul capitalei. Sau altfel spus, în orașul unde mașinile își fac loc pe micile trotuare iar noi trecătorii ne mai oprim din când în când pentru o gură de aer proaspăt. Dar nu-ți face griji, în sala noastră de practică e liniște. Aici nu se aud claxoane și nici alertele notificărilor din telefon.

Yoga Day by Yoga City 12.jpg

PRACTICE

Clase de yoga: alege o clasă și participă cu încredere indiferent de nivelul tău de pregătire. Fie că ești începător sau avansat, yoga nu este o compeție, poți să practici așadar în ritmul tău. Verifică programul nostru de clase, îl găsești un pic mai jos.

Yoga Day by Yoga City 13.jpg

BREATHE

Sesiuni de meditație: învață să respiri și să te conectezi la ceea ce contează cu adevărat, aici și acum. O oră de meditație este ca o zi întreagă de aer curat în agitația orașului, pune pauză la deadline-uri și dă-ți întâlnire cu tine.

frufru urban yoga city.JPG

taste

Seminar deschis pentru yoghini contemporani: alimentație și nutriție, ingrediente hrănitoare, mese echilibrate și rețete colorate. Bonus for your heart: prietenii de la frufru ne trimit healthy yummy snacks. Energie pentru înteaga zi, nu-i așa?

Clase Yoga Day.jpg

YOGA DAY

este un proiect Yoga City

PROFESORII YOGA DAY


Val-Voicu---Hatha-Yoga-Seva.png

Val VOICU

MIHAELA BRĂILESCU

Avisek Yoga Teacher_Yoga City.jpg

AVISEK MANGALDHARMA


Alexandra Solomon_Ashtanga Yoga.jpg

aLEXANDRA SOLOMON

Mircea Nicoara.jpg

mircea nicoară


Carlos-L'Abbate.png

carlos l'abbate

Sorina Fredholm.jpg

sorina fredholm

OUR SUPER HEALTHY FRIENDS 🙏


logo fru png_10 x2.5 cm-01.png
logo_groupama_asigurari.png
 
Screen Shot 2018-05-02 at 20.35.38.png
Pony car sharing logo.png
P3_small.jpg

IMAGINI DE LA EDIȚIILE ANTERIOARE 🙌

IMG_5044.jpg
IMG_5092.jpg

IMG_5155.jpg
IMG_5243.jpg
IMG_5137.jpg

_MG_1391.jpg
_MG_1469.jpg
IMG_4992.jpg
IMG_5066.jpg
IMG_5186.jpg

IMG_5217.jpg

URMĂREȘTE PAGINA NOASTRĂ DE INSTAGRAM