Duminica, 24 septembrie

 

Am coordonat o echipa intreaga pentru ca tu sa gasesti inspiratie in dimineata pe care o petreci alaturi de noi. 

Learning: seminar, ritual despre cum se bea ceaiul.

Yoga: 90 de minute workshop de meditatie.
Energy boost: fresh juices si brain food.
Relax: un studio luminos si deschis, spatiu de relaxare si liniste, un playlist muzical special conceput pentru City Meditation.


Retine ca ai nevoie de inregistrare online inainte de a participa la City Meditation. Nu ti-ai rezervat inca locul? Rezerva aici.

 
 
 

10.00 - 10.30

Meet & Greet

Spune "Buna dimineata" soarelui si celor care si-au gasit motivatia de a iesi din propriile pijamale ca sa inceapa o zi armonioasa. Te asteptam intre 10 si 10.30 pentru checkin. In acest timp poti sa iti alegi sau intinzi propria saltea, sa te obisnuiesti cu studioul si bineinteles sa cunosti oameni noi. Grab an apple or a fresh juice si conecteaza-te la tine.

10.30 - 11.30

Ritual ceai

Cine ar fi crezut ca ceaiul verde poate fi atat de sofisticat. Noi. Si Ionela Popa, blogger la Gradina cu Ceai. Calatorim impreuna in universul bunului gust si invatam despre ritualul ce se ascunde in spatele unei simple cesti de ceai. Alaturi de un profesor pasionat si 50 de studenti curiosi, ne bucuram sa descoperim lucruri noi in fiecare zi.

11:30 - 12:00

Pauza

Ca sa ramai conectat la lucrurile noi care se intampla in jurul tau, ai nevoie de o pauza. Imprietenes-te cu cei din jur, iesi afara la o gura de aer, bucura-te de soare, dezmorteste-ti incheieturile, respira adanc mirosul placut de lemn de santal sau ramai pe saltea in liniste. Ai o pauza de 30 de minute ca sa-ti gasesti energia de a merge mai departe.

#justfeelgood

12:00 - 13:30

Workshop meditatie

 Profesorul nostru, Avisek Mangaldharma, ne va ghida pe parcursul celor 90 de minute. Este un workshop practic, o experienta cu ajutorul careia vom invata sa relaxam corpul si sa ascutim mintea. Practicam cateva asane (posturi de yoga pregatitoare pentru meditatie), pranayama (tehnici de respiratie), meditatie si Yoga Nidra (tehnici de relaxare si accesare a subconstientului).