2016

prima editie CITY MEDITATION: in toamna anului trecut

City Meditation are loc o singura data pe an, la inceput de toamna. Prima editie a vorbit despre faptul ca fiecare corp e diferit. Asa ca l-am invitat pe Gelu Cosma, kinetoterapeut la Kinetic Sports and Medicine sa ne vorbeasca despre miscare, un proces complex de echilibru intre incheieturi, oase, ligamenti si nervi. Am dus mai departe aceasta tema si impreuna cu Val Voicu, profesor de yoga la Shiseido Spa by Stejarii Country Club, am descoperit beneficiile meditatiei. Am vorbit despre ce importanta au cuvintele pe care le rostim in timpul meditatiei si despre felul in care un obicei influenteaza modul in care gandim. 

City Meditation a fost gazduit de Casa Foca, un edificiu arhitectural realizat intr-un stil eclectic cu influente neo-clasice caracteristice sfarsitului de sec. XIX si inceputului de sec. XX. 

Ne place sa descoperim altfel de case, altfel de locuri si altfel de povesti. De aceea, in contrast cu prima editie, anul acesta City Meditation va fi gazduit de Good Mood, un studio industrial.

 
 
 
IMG_1079.jpg
IMG_1176.jpg
IMG_1082.jpg
IMG_1071.jpg
IMG_1087.jpg
IMG_1123.jpg
IMG_1104.jpg
IMG_1214.jpg
IMG_1165.jpg
IMG_1158.jpg