Scrie pe yogacity.ro

Yoga City – este prima platforma din Romania dedicata in intregime practicii yoga. Cu ajutorul instructorilor, profesorilor, mentorilor, specialistilor si prietenilor nostri, ne propunem sa oferim cititorilor toate informatiile de care au nevoie: cum, unde si de ce sa practice yoga.

Pentru a le oferi cititorilor nostri cea mai buna experienta, este important sa ne asiguram ca informatiile sunt valoaroase, mereu documentate, inspirate si cat mai aproape de viata de zi cu zi.

Astfel, impreuna construim o comunitate deschisa, o comunitate care beneficiaza de acces la resurse bogate de learning.

Daca vrei sa scrii pe yogacity.ro tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti de ce esti indragostit de ceea ce faci, iar noi iti vom raspunde in scurt timp.

Cine poate scrie pe Yoga City? Pasionatii de bun gust, alegeri simple, viata sanatoasa si bineinteles, yoga. Poate esti pasionat de travel si calatoresti ca sa descoperi locuri vegetariene sau poate esti indragostit si mare cautator de materiale si produse organice sau de ce nu, poate esti un mic colectionar de plante verzi. Sau esti pur si simplu a spiritual seeker. 

Yoga nu inseamna doar ceea ce se intampla pe saltea ci si ceea ce se intampla in jurul nostru. Scrie-ne, povesteste-ne de ce vrei sa devii contribuitor, parte din echipa noastra.

 

Nume *
Nume
Telefon
Telefon