aVEM IDEI. și vrem să le împărtășim cu tine.

Yoga City_Mia Munteanu_Laura Calin_Yoga Day.jpg

yoga city

 

OUT OF THE BOX

 

IDEAS

Together we can create more.

în foto: Laura Călin și Mia Munteanu, cofounders Yoga City

 

CĂUTĂM YOGA PEOPLE ALL AROUND THE COUNTRY

Cluj, Timișoara, Brașov sau Sibiu, București sau Constanța? Nu contează unde locuiești ci cât de pasionat ești. Căutăm yoga people all around the country. Avem idei și vrem să construim cea mai mare comunitate de yoga din România. Ce ne dorim? Povestea ta.

Probabil ne urmărești deja online și știi că suntem prima și singura platformă care promovează cultura și practica yoga.

Dar stai, Yoga City nu este doar o platformă, este o comunitate conectată la universul yoga: unde practicăm, cu cine, ce mâncăm, unde ne facem cumpărăturile, unde ieșim în timpul liber, ce cărți citim, care sunt pasiunile și poveștile noastre. În cei 3 ani, căci așa de mult timp a trecut de când ideile noastre au prins viață în orașul #bucurești, am reușit să organizăm evenimente cu sute de studenți și să fim citiți de mii și mii.

Iar acum e timpul pentru o nouă provocare. Ești profesor de yoga? Sau poate ai un studio de yoga sau well being?

Pe tine te căutăm! Vrem că cunoaștem și să întâlnim oameni noi care promovează o viață echilibrată pentru ca împreună să demarăm o serie de inițative și proiecte care prind viață cu ajutorul echipei noastre.

Ce ai de făcut? Completează formularul de mai jos, iar noi revenim cu un răspuns către tine asap. Adică, cât ai zice namaste. Vrem să te cunoaștem, împărtășește cu noi povestea ta. Promitem să fim cei care îți propun idei care îți pot duce povestea mai departe. Unde mai departe? Aici, în comunitatea #yogacity.

Numele tău *
Numele tău

cine suntem noi?

Dacă ești curios să afli povestea noastră, trebuie să știi că e la un click distanță, aici info.