partenerii city meditation

Echipa din spatele echipei

Yoga inseamna prezenta. Conectati la adevaratele valori ale practicii, fiecare eveniment semnat de echipa Yoga City este o experienta. Pentru ca tu sa ramai prezent la propria practica, noi ramanem prezenti la micile detalii care te fac sa te simti bine. Mere proaspete culese din gradina, un spatiu curat si aerisit, lemn de santal si mici gustari care te ajuta sa iti pastrezi energia. Nimic nu este intamplator. Sigur, intodeauna alegem parteneri #ready to do #good and be #good. Hai sa ii cunosti. In spatele fiecarui mic detaliu, cineva si-a dorit sa munte muntii din loc.


 

fresh juices by urban monkey

Optimistic by nature. Pentru cei care ne cunosc, am putea spune ca este deja o traditie sa aducem culoare in diminetile pe care le organizam. Morcovi, kale, portocale si coacaze. Natura e vie. Ti-am pregatit ready to taste juices. Incearca-le aici.


brain food by frufru

Gustare sau brain food. Spune-i cum vrei tu. Noi suntem cei care iubesc proteinele. Suntem indragostiti de migdale, alune de padure, seminte de dovleac si floarea soarelui. In pauza dintre activitati, prinde o gustare ca sa ramai #focus and #present la cele ce urmeaza.


tea moment by GRADINA CU CEAI

Cati dintre voi au avut ocazia sa incerce 'the real thing' ? Noi am ridicat mana sus. Asta pana sa o cunoastem pe Ionela. De la ea am aflat ca ceaiul este un ritual si ca gustul este o calatorie. Ne plac pasiunile duse mai departe, de la un simplu blog la cel mai pretentios magazin de ceaiuri.

1.jpg

music vibes by jbl, HARMAN AUDIO

Incredible India. Daca n-am avea full time job, probabil ca am calatori mai des catre inima practicii yoga. Asa ca l-am rugat pe Avi sa creeze un playlist muzical care sa ne teleporteze cateva calatorii cu bilet dus intors. 60 de minute de frecvente inalte si joase. Pentru suflet. Inchizi ochii si asculti.