Yoga Day: jurnal de eveniment

8 CLASE DE YOGA, 2 WOKSHOPURI DE NUTRIȚIE, CEAI AYUVEDIC, MIROS DE PALO SANTO, PERNE COLORATE ȘI UN STUDIO ÎN SPATELE EMBLEMATICULUI ATENEU: YOGA DAY.

Ne-am întins saltele, am salutat soarele și am spus bună dimineața unui oraș somnoros. Cea de-a treia ediție Yoga Day, un eveniment organizat de Yoga City, a avut loc pe 20 mai la Dance Room, un studio de pilates, balet și yoga. 

Pentru cei care au deschis televizorul mai târziu, Yoga Day este evenimentul ce aduce împreună pasionații de yoga: flow-uri intense de practică și sesiuni de meditație, inspirație pentru propria dezvoltare, plus gustări sănătoase, learning și networking. Are loc o singură dată pe an, iar aici studenții au oportunitatea să cunoască profesori noi și să prindă aripi. Am învățat să zburăm la clasele de #airyoga, să respirăm la workshopul de Hatha și să ne reconectăm la lucrurile care contează cu adevărat.

O poveste în imagini, ceai verde și prieteni noi, iată câteva #highlights de la evenimentul din acest an. Ție ce ți-a plăcut cel mai mult? Iar dacă nu ai reușit să ajungi, atunci e semn că e bine să ne dai follow pe pagina de Facebook și poate că inițativele noastre vor ajunge de această dată și în newsfeedul tău 🙏

Laura Calin_Yoga Day by Yoga City_Yoga Bucuresti.jpg
Laura încearcă o asană "în zbor", prima clasă din programul Yoga Day by Yoga City: #airyoga, workshop susținut de Mircea Nicioară. Fun fun and play. We loved it.
Laura Calin_Mia Munteanu_Yoga Day by Yoga City_Yoga Bucuresti.jpg
 
 
"Yoga Day este evenimentul adevăraților pasionați de practică și cultură yoga. Ești newbie sau avansat, nici nu contează. Important este că ești aici, pe saltea, pregătit să înveți lucruri noi. Ne-am dorit să aducem practica yoga mai aproape de voi, cititorii din spatele ecranelor. Vrem să schimbăm orașul cu pași mici. Credem într-un #bucureștisănătos, iar Yoga Day este începutul pentru cei care își doresc să înceapă un stil de viață sănătos, dar nu au resursele necesare și caută oameni care să-i inspire și care să-i ajute să crească." 
În imagine: Laura Călin și Mia Munteanu, co-founders Yoga City.
 
 
Yoga City_Mia Munteanu_Laura Calin_Yoga Day.jpg

morning practice

Laura și Mia spun "bună dimineața", prima clasă din program începe: 10.00 Hatha Yoga cu Val Voicu.
Carlos Labbate Yoga of presence_Yoga City_Yoga Bucuresti.JPG

yoga

of presence

Carlos L'Abbate, workshop Yoga of Presence, în spatele frumosului Ateneu.
Carlos Yoga of Presence_Yoga Day_Yoga Bucuresti.JPG

carlos l'abbate

Helping students, Yoga of Presence cu Carlos L'Abbate, 2 ore de practică intensă. Carlos deschide universul de posibilități și ne ghidează pe salteaua de yoga: mișcare, intenție, inner journey și atenție. Beautiful class, beautiful people around.
  Air Hoops Mircea Nicoara_Yoga Day_Yoga Bucuresti.JPG

  MIRCEA NICOARĂ

  Air Hoops sau "yoga în cerc": o joacă pentru oameni mari, fun and healthy way to start a day. Un curs cu o structură unică, ce aduce lumea acrobatică a circului și senzațiile specifice acesteia într-o practică de studio, accesibilă oricui. 

  Air Hoops cu Mircea Nicoara.JPG
  Air Hoops înseamnă să lucrezi cu forța corpului: pe tot parcursul practicii, lucrezi cu propria greutate pentru a-ți ridica corpul în aer și a-l mișca pe toate axele cu ajutorul prizelor pe Hoop. Acest lucru implică o dezvoltare a conștientizării corpului în spațiu și a musculaturii întregului corp, cu precădere abdomen, brațe și spate. Dar ce bine că Mircea e alături de noi, it was a fun class, mulțumim Mircea!
  Sorina Fredholm_Monday APP_Mananca sanatos_Yoga Bucuresti.JPG
  Yoga Day_Bucuresti.JPG

  Seminar de alimentație și nutriție cu Sorina Fredholm: am învățat să gătim simplu și rapid. Porția de inspirație a fost prezentată de Sorina, aici am învățt cum să pregătim boluri delicioase pentru prânzul de la birou, cu ingrediente pe care le găsim în natură, crescute cu soare și ploaie din nori: legume, fructe, cereale integrale, nuci și semințe.

  Ladies having fun, în pauza dintre clase: Mihaela Brăilescu, food coach și profesor de yoga, Sorina Fredholm, fondatoarea aplicației Monday, Laura Călin și Mia Munteanu, co-founders Yoga City. O pauză de relaxare bine meritată. În așteptarea clasei susținută de Avisek Mangaldharma: mantre, mindfulness, meditație și exerciții de respirație.

  Jurnalul #YOGADAY de #instaStories:

  OUR HEALTHY FRIENDS:

  #frufru: healthy snacks 🍓

  #urbanmonkey: raw feelings, raw juices 🍍

  #cooperativafrufru: green tea, white tea, all i need is tea 🍋

  #GroupamaAsigurări: kit pentru viață activă, sunt alături de noi la fiecare ediție, le mulțumim! 🚴

  #DanceRoom: ne-au găzduim în frumosul lor studio, chiar în spatele Atenului Român 🙌

  #Solaris: nicio ediție fără soare, hrană bună și #goodiebags 🌼

  #Mediteranea: unul dintre cele mai faine magazine online pe care noi le cunoaștem 😉

  #NaturWay: natura e aici, cosmetice organice pentru viață simplă ✌


  Când organizăm următoarea ediție YOGADAY? Mai, 2019. Book your agenda.

  Namaste dragă cititorule.

   

  Fotografii realizate de:

  Iuliana Cristina Popescu

  Dragoș Grama

  Mia Munteanu