Yoga playlist: 20 de recomandări pentru practica de acasă

Signed by Laura Călin

 

Playlistul tău e ceva personal pentru tine. Atunci când practicăm yoga, respirația este adâncă și mintea se liniștește, iar felul în care se simte corpul nostru este o experiență personală. Într-o sală de yoga ai să găsești 20 de covorașe, află că fiecare poartă o bătălie cu el însuși.

Maria se gândește la ultima relație, Andreea își organizează plățile pentru următoarea lună, în timp ce Irina se gândește că e timpul să își ia o vacanță. Mihaela crede că șoldurile ei sunt prea mari, iar Laura e super motivată și plină de energie. Sunt atât de multe gânduri și niveluri de energie diferite într-o singură sală, nu-i așa?

Tu ce simți? La ce te gândești? Ce te motivează?

Fiecare antrenament este o întâlnire între tine și covorașul tău. Este momentul în care lași gândurile să zboare și încerci să te relaxezi. Tensiunile din corp sunt echilibrate, respiri adânc și mușchii tăi sunt fericiți. Aici nu îți pasă că ai o groază de proiecte, că șoldurile tale sunt prea mari sau că e timpul să îți planifici următoarea vacanță. Aici nu contează cine ești și ce trebuie să faci azi sau mâine.

Atunci când practici yoga, singurul lucru care contează este să îți dai întălnire cu tine. Acum.

De-a lungul timpului am vizitat multe studiouri, fiecare instructor are preferințele lui muzicale. Unii aleg playlisturi cu sunete inspirate din natură, alții aleg melodii fără versuri, în timp ce unii instructori aleg să dea play unui concert de muzică clasică. Unele melodii te pot agita sau te pot calma.

Experiențele personale, preferințele tale, felul în care gândurile zboară, asocierile pe care le faci, toate aceste lucruri construiesc un cadru. Un cadru în care e important să te simți bine cu tine.

Ți-am pregătit un playlist cu 20 de recomandări ideale pentru asane lente. Respiră adânc, îndulcește pauzele de respirație și lasă practica să devină fluidă. Direcționează atenția către fiecare simț. Cum simți mușchii spatelui? Cum se aude respirația ta? Go deeper.

Playlist de îndulcit asane: 20 de recomandări pentru practica de acasă:

 1. Smokestacks by Layla
 2. Everything by Yinyues & Mimi Page
 3. Oblivion by Bastille
 4. Indian Summer by Jai Wolf
 5. Let It All Go by Birdie & RHODES
 6. Work Song by Hozier
 7. Wait by M83
 8. Back To The River by Lily & Madeleine
 9. The Whisperer by David Guetta & Sia
 10. Staying by Koda
 11. Hide and Seek by Imogen Heap
 12. The Forgotten People by Thievery Corporation
 13. 10 Laws by East Forest
 14. Unfold by Alina Baraz & Galimatias
 15. All the Pretty Girls by Kaleo
 16. Let it Go by James Bay
 17. To Lose Someone by Taken by Trees
 18. Reminiscence by Ólafur Arnalds & Alice Sara Ott
 19. Wings by Niklas Aman
 20. Holocene by Bon Iver

Surse: 123

PracticeMia Munteanu