YogaOffice_YogaCity.png
 

breathe 2.0

office yoga program

Designer, arhitect sau inginer. Manager de proiect, CEO sau antreprenor. Cele ce urmează sunt pentru tine. Am creat primul program de yoga, meditație și mindfulness din România. Breathe 2.0 este pentru leaderii din fiecare organizație care își doresc un mediu de lucru sănătos și echipe care vor să lucreze mai mult împreună decât separat.


Focus_YogaCity.png

FOCUS


înveți să lucrezi cu propriul laborator de gânduri, iar în timp să crești nivelul de implicare în propriile proiecte pe care le coordonezi sau din care faci parte

Claritate_YogaCity.png

CLARITATE


descoperi că e timpul să selectezi doar lucrurile care sunt cu adevărat importante, îți dezvolți busola interioară care te ajută să navighezi mai ușor în agitația urbană

Creativitate_YogaCity.png

CREATIVITATE


o minte odihnită este o minte deschisă, pregătită să genereze idei care schimbă o echipă, o comunitate, o întreagă organizație

Initiativa_YogaCity.png

INIȚiATIVĂ


atunci când ești încărcat și aglomerat, mintea ta e prinsă în propriul cerc – ‘nu am timp pentru asta’  – găsește spațiul și timpul în care înveți să ai din nou inițativă


Google, Etsy, Unilever, P&G, Apple sau General Mills sunt companiile care au decis că e timpul să investească în sănătatea propriilor angajați

 
Lotus_YogaCity.png
 

Pentru că natura noastră interioară se schimbă, așa cum se schimbă lumea din jurul nostru. Cu ajutorul claselor de yoga, a sesiunilor de meditație și atelierelor de mindfulness, învățăm nu doar să devenim manageri mai buni, dar și colegi mai buni. Nivelul de atenție crește, implicarea crește, muschiul empatiei se dezvoltă.

Yoga can really transform the way we work.

Breathe20_YogaCity.jpg

>>> breathe 2.0 <<<

Primul program work-life-balance ­dezvoltat în parteneriat cu mariile companii și pentru companii. Nu ai nevoie de abonament la sală, de fapt nu ai nevoie de o sală. Nu trebuie să-ți iei haine de schimb și nici să ieși din birou.

Rămâi exact unde ești, venim noi la tine.

Breathe 2.0 înseamnă o rețea de instructori și profesori de yoga și mindfulness, nutrioniști și colaboratori project based care au un singur scop: să-ți fie mai bine.

Clase de yoga, soft streching, sesiuni de meditație, exerciții de respirație, ateliere de mindfulness, adică pauza ta de liniște în mijlocul agitației. Asta înseamnă de fapt Breathe 2.0.

Office Yoga_YogaCity.jpg

ești bine la birou

Multitasking înseamnă de fapt mai puține proiecte și un nivel de productivitate mai scăzut, iar dacă lucrezi într-o companie înseamnă că petreci cel puțin 10 pe zi cu ochii într-un ecran, sărind dintr-un task în altul. Îți verifici telelefonul înainte să ajungi la birou, răspunzi la email-uri atunci când ești în trafic.

Clasele de yoga și meditație te ajută să te relaxezi și să te deconectezi de la avalanșa de notificări și să te conectezi la busola ta interioară, soft stretching, fără dureri de spate și mușchi încordați.

Yoga Office_Yoga City.jpg

ești bine acasă

De trei ori mai mulți angajați, în fiecare an, preferă să lucreze mai mult de acasă pentru că se simt obosiți și lipsesc de la birou. Modul în care lucrăm acum, nu mai funcționează. Suntem stresați. Întrebarea este: ce face organizația ta pentru asta? Dar tu? Tu ce faci ca să-ți fie mai bine?

Cu ajutorul primului program de Yoga din România, Breathe 2.0, ai acces online la o serie de resurse care te ajută să-ți continui practica yoga oriunde ai fi, chiar și acasă.

 
Lotus_Office Yoga_YogaCity.png
 

Investiția în propria echipă este astăzi un framework necesar.

Cât ne costă stresul?

300 mil $


anual, peste 300 de miliarde de dolari, conform Organizației Mondiale în Sănătate

45 %


45 % din motivele pentru care angajații lipsesc de la birou este pentru că se simt stresați

1000 €


peste 1000 de euro este costul mediu pe care o companie îl plătește anual, pentru fiecare angajat din cauza stresului

Clasele de yoga și mindfulness ajută la reducerea nivelului de cortizol, iar asta înseamnă mai puțin stres și un corp mai relaxat.

Îți hrănești interiorul, dar și exteriorul.

Ești mai puțin anxios și agitat, ai grijă de organele interne, iar în timp îți dezvolți un tonus muscular bun. În plus, o mare parte din studenți au remarcat o ameliorare în durerile de spate și un mindset mai productiv pentru ei și pentru echipa lor.

 
 

Breathe 2.0 este primul program dedicat practicii yoga din România, o inițativă Yoga City. Toate drepturile sunt rezervate.