Cum să ai grijă de tine cu Laura Călin

Signed by Laura Călin


Avem in minte idei despre cum ne dorim să arătăm la 20, 30, 40 ani. Și gandurile ni se reflectă pe chip și corp, modelându-ne în funcție de ceea ce credem despre noi. Atunci când reușim să ne eliberăm de condiționări ne putem maturiza încet și frumos acceptând cursul natural al vieții. Bună dimineața!

Îmi rezerv diminețile pentru mai mult de două ore de răsfăț, timpul meu și doar al meu. Și pentru asta mă trezesc în fiecare dimineață la 6.00 (de cele mai multe ori, alteori sunt o întârziată, dar ritualul e ritual și nu pot renunța la nimic).

Ritalul de frumusețe îl incep cu un refresh cu apă termală Ivatherm, Vichy sau Avene, urmat de un masaj facial cu un ser cu colagen vegetal de la Mayam. Acord o atenție suplimentara buzelor cu  un strugurel de la Avene,  varianta pentru vreme rece și varianta de vară, cu protecție solară 30+.

Îmi pun organismul în funcțiune cu un pahar mare de apă cu lămâie. Lamâile au un nivel ridicat de Vitamina C și Potasiu, vitamina C este un aliat important în lupta cu răceala, iar potasiul stimulează creierul și controlează presiunea arterială. Pe lângă asta, ajută sistemul limfatic, îmbunătățesc digestia, curăță tenul și binedispun 🍋


Yoga Pentru Minte Și Corp


Corpul are parte de un răsfăț zilnic, de la tonifiere prin yoga la scrubing și hidratare cu unt de shea organic. Bogat în acizi grași esențiali și totodată un antioxidant natural, untul de Shea prezintă o capacitate deosebită de hidratare a pielii și stimulează în același timp procesul de regenerare celulară. Dacă nu folosesc unt de Shea, atunci e fie ulei de cocos, fie o cremă pe bază de ulei de măsline care să hidrateze bine pielea corpului pe care o am uscată, mai ales în perioada friguroasă.

Laura Calin_Yoga Ritual.jpg

Alt Ritual E Cel Legat De Frumusețea Care Vine Din Interior

Să vezi viața prin ochelari roz, să observi partea plină a paharului și să te bucuri de lucrurile mărunte – fac parte din filosofia de viață pe care mi-am ales-o. Și hrana pentru minte, o carte pe săptămână citită ne ajută să ne înțelegem pe noi înșine mai bine.

Love life and life will love you back ❤️

Fotografii: Iuliana Cristina Popescu

LifestyleMia Munteanu