de ce breathe 2.0?

 
Yoga Office Program_Yoga City.png
 

>> CONTEXT <<

Modul în care lucrăm cu noi și între noi se schimbă. Acum, mai mult ca niciodată.

Cu toții ne dorim un workspace creativ și căutăm organizații care să ne susțină creșterea și dezvoltarea profesională pe termen lung. Nu mai căutăm job-uri ci acum căutăm cariere. Nu mai căutăm un program fix ci ne dorim un mediu în care să creștem sănătos.

Vrem să lucrăm de oriunde și căutăm oganizații care încurajează dezvoltarea personală. Ne dăm întâlniri în săli de ședințe cu bing bags și spații de lucru comune, în timp ce proiectăm următorul proiect în realitate augmentată.

Astăzi, birourile secolului 21 nu mai sunt doar simple spații în care venim la muncă de la 9 la 17.00. Realitatea este că suntem mereu conectați.

Căsuța de inbox din telefon ne livrează mail-uri la orice oră din zi sau din noapte, conversațiile de pe Whatsup și grupurile din care facem parte ajung acum la un scroll infinit, iar feed-ul nostru produce o cantitate de conținut pe care nici măcar nu ne-o putem imagina.

Job-urile noastre nu mai au program fix ci ne însoțesc acolo unde avem conexiune bună la internet.

În timp ce suntem mai conectați ca niciodată, descoperim că ne lipsește conexiunea. Cu noi înșine, cu mediul în care ne dezvoltăm, cu lumea din jurul nostru.

Interesul pentru yoga, meditație și practici alternative a crescut. Din 2004 în 2013, căutările pe Google s-au dublat și există un motiv foarte bun care a condus la aceste rezultate.

 Se pare că nu reușim să ne păstrăm focusul, sărim dintr-un task în altul și ne antrenăm mintea să fim constant deranjați și deraiați de la proiectul care poate schimba întreaga organizație sau chiar pe noi înșine.

Yoga Program_YogaCity.jpg

breathe 2.0

primul program dedicat practicii yoga din România

>> Cum funcționează? <<

YogaOffice_YogaCity.png

AI O ECHIPĂ


Ești antreprenor sau lucrezi într-o companie și îți dorești o stare de bine pentru echipa ta. Ai un workspace care poate acomoda cel puțin 5 saltele de yoga, fie că vorbim de un colț dintr-un open space, o terasă sau de o sală de ședințe pe care o putem rezerva timp de 60 de minute.

Yoga Program_YogaCity.png

ALEGI UN PROGRAM


Fiecare echipă este diferită, iar fiecare industrie are propriile ei provocări. Clase de yoga, sesiuni de meditație, conferințe de mindfulness și ateliere de nutriție, îți alegi un modul Breathe 2.0, apoi te îndrumăm să-l adaptezi la nevoile echipei.

YogaMat_YogaCity.png

VENIM LA TINE


Ai o echipă dedicată Breathe 2.0, propriul profesor și tot noi ne ocupăm de saltele de yoga și întreținerea lor. Programul îl alegi tot tu, la fel și planul de implementare. Gândește-te la noi ca la un healthy feature pe care echipa ta îl poate accesa oricând. Tu ne chemi, iar noi venim la tine.

Programează gratuit o întâlnire și află cum poți adapta programul la dimensiuninea și nevoile companiei sau echipei tale. Nu ai nevoie de antrenament sau de pregătire specială și nici nu contează că ești sau că sunteți începători. Oricine poate practica yoga.

YogaMan_YogaCity.jpg

beneficiile practicii

despre sala de antrenament a minții

>> BENEFICII <<

Cu ajutorul practicilor de yoga și a sesiunilor de meditație învățăm să ne ascultăm corpul, mintea și respirația. Creștem atenția și observăm procesele din interior, observăm gândurile și lumea din jurul nostru. În sala de forță a minții este exact ca în sala de fitness: exercițiul și consecvența influențează rezultatele.

Mindfulness, un antrenament cu cap, ne ajută să ne conectăm la busola interioară și în cele din urmă să devenim oameni mai buni, colegi mai buni, leaderi mai buni.

Stress

Stressful situations stimulate activity in the amygdala region of the brain, which increases heart and respiration rates and blood pressure and stops the proper working of the parasympathetic nervous system.

Regular meditation has been shown to reduce activity in this part of the brain and even change the physical structure of the brain; thus reducing the stress response and the long-term damage of stress.

Anxiety, Depression & Addiction

Mindfulness has been found to offer as much relief from some anxiety and depressive symptoms as anti-depressants and has been shown to be effective in treatment of drug, food and alcohol addiction.

 Sleep

Mindfulness has been shown to be helpful in reducing the time to get to sleep for people with sleeping problems and in improving the quality of that sleep.

Physical Health And Wellbeing

Mindfulness boosts your immune system, lowers blood pressure and heart disease and improves the working of the parasympathetic nervous system (which is responsible for digestion and reproduction).

Empatie

Ești atent la nevoile colegilor tăi, înveți să asculți și înțelegi că fiecare are propriile provocări, la fel ca și tine.

 
 
 

Breathe 2.0 este primul program dedicat practicii yoga din România, o inițativă Yoga City. Toate drepturile sunt rezervate.